Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó családi ház Biatorbágyon!

24 990 000 Ft
Biatorbágy
6 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4114809
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 90
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó családi ház Biatorbágyon!
 
Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 

Keresse ingatlanosunkat! 

Póczos Helga, telefon:06/70-412-3372 

Közvetlen e-mail:zoliflug@gmail.com
 
Tulajdonostól eladó egy családi ház Biatorbágyon központhoz közel,csendes, madárcsicsergős zsákutcában, gyönyörű panorámás telken.
 
Az ingatlan társasház jellegű, egy osztott közös tulajdonú helyrajzi számú telken fekszik melyen csak a bejáró a közös, a házhoz tartozó telek teljesen elszeparált. A két ingatlant gazdasági épület köti össze.
 
A házba egy 12m2-es terasszal rendelkező elszeparált kis előkertből belépve egy előszobába jutunk, ahonnan jobbra található egy lépcsőfeljáró a padlásra, valamint egy zuhanyzóval ellátott WC. Az előszobából továbbhaladva egy hallba érkezünk, mely a lakás központi része. Innen tudjuk megközelíteni a ház többi helységét, ami egy nappaliból (15m2) egy hálószobából (17m2), egy amerikai típusú konyha-étkezőből (15m2), egy kádas fürdőszobából (4m2), valamint egy gardróbszobából áll. A ház alatt egy 15m2-es száraz pince található amely egy külön bejáratú tárolóhelységből közelíthető meg.
 
Az autó tárolásáról egy 16m2-es sóskúti kőből épült zárt garázs gondoskodik, de az udvaron további autó parkolására is van lehetőség.
 
A ház részben felújított, műanyag (REHAU) nyílászárók kerültek beépítésre, a konyha-étkező utólag került kialakításra. A ház melegéről gáz konvektorok, valamint két gyönyörű cserépkályha gondoskodik, amelyek a nappali-hálószoba között a másik a fürdőszoba és konyha között helyezkedik el, ezért a téli fűtésszámla is alacsonyan tartható.
 
A kertben mely konyhakerti gazdálkodásra is kiválóan alkalmas, termő gyümölcsfák (cseresznye, meggy, körte, dió) és szőlős is megtalálható. Gyönyörű kilátás a Nyakaskőre, a természet karnyújtásnyira van.
 
Buszmegálló, gyógyszertár és egyéb bevásárlási lehetőségek pár percnyi sétával elérhetőek. Az M1-es autópálya kocsival 5 perc, Budapest 15 perc távolságra található. Klimatizált autóbuszokkal, valamint elővárosi vonatokkal is elérhető a főváros 15-20 perc alatt.
 
A terasz burkolat cseréje már az új tulajdonosra vár. A konyha teljesen gépesített.
 
Az ingatlan per és tehermentes. 

Személyes megtekintés csak bejelentkezés alapján!

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Biatorbágy


Hasonló hirdetések

  • Eladó 116 m2-es Ikerház Biatorbágy
    Biatorbágy
      CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja: Eladó egy bruttó 116,5 nm-es, modern luxus ikerházfél Biatorbágy csendes, zöldterületi részén. összesen 422 nm-es telken. A földszinten található egy tágas, több mint 34 nm-es amerikai k...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 9 órája
    119 900 000 Ft
  • Eladó ház, Biatorbágy
    Biatorbágy, Szabadság út
    Eladó Biatorbágy központjában található Ikonikus Ház! Képzelje el, hogy saját maga tulajdonosként léphet be egy olyan történelmi épületbe, amely egykor egy papneveldeként szolgált, majd több generáción keresztül művész család otthona volt! Ez a gyöny...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 9 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Biatorbágy
    Biatorbágy
    1118 m2-es kivett zártkerti telken két ház eladó Biatorbágy Ürgehegy részén Az első ház 2017-ben épült, szoba, konyha, fürdő kialakítású, szigetelt, 10,5 m2-es terasszal. Mellette fedett garázs található. Fűtése klímával megoldott, de van vegyes tüze...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 11 órája
    23 500 000 Ft
  • Eladó ház, Biatorbágy
    Biatorbágy
    Biatorbágy a térség legintenzívebben fejlődő városa, ugyanis kiváló infrastruktúra jellemzi. E vonzó kisvárosban kínálunk eladásra egy kényelmes, 6 szobás, nagyméretű családi házat, alacsony, kedvező Energetikával. Újonnan épült ingatlanokhoz hasonló...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 11 órája
    174 900 000 Ft
  • Eladó ház, Biatorbágy
    Biatorbágy
    KIVÉTELES LEHETŐSÉG, CSAK RÖVID IDEIG!!ÚJONNAN ÉPÜLT, MINŐSÉGI ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, BEKERÜLÉSI KÖLTSÉG ALATTI ÁRON!!Az egyszintes, nappali+ 4 szobás, két fürdős, dupla garázsos, most elkészült 315 m2-es családi ház, plusz 85 m2-es kialakítható lakássa...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    1 napja, 12 órája
    199 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Biatorbágy